duminică

Exprimarea mintii in tacerea noptii!

Uneori mi-e foarte greu sa definesc fericirea.Dar pot sa spun ca bucuria este o stare alternanta a fericirii.Fericirea vine atunci cand esti implinit.....cum pot sa spun ca sunt fericita daca eu nu sunt implinita?Pentru mine sa fiu fericita inseamna sa fiu implinita,fericirea mea nu consta in chestii materiale.As putea definii fericirea atunci cand voi gasii persoana care nu barfeste,baiatul perfect si cand voi fi pe picioarele mele.Pana atunci sunt pe felia mea mica (ca sa spun asa) ,traiesc sa zambesc si zambind ii fac pe cei din jurul meu sa fie fericiti. Ma-m cam saturat de cei/cele care incearca sa pretinda multe dar nu pot face nici macar 1 % din tot ce spun. Toti ar trebui sa fim unici sa incercam sa ne pastram unicitatea sa incetam sa copiem(alte persoane) pentru ca prin unicitate bucuria se manifesta pe chipul omului.Dar cine sa inteleaga!?Cine,inafara de mine?

 Citat : "Happiness is a journey,not a destination." By Ben Sweetland

3 comentarii:

  1. Mulţi suntem cei care înţelegem, din păcate nu mai mulţi decât cei care nu înţeleg... Însă crede-mă la un moment dat vom găsi pe cineva la fel de sincer şi atunci aşteptarea va fi meritat.

    RăspundețiȘtergere
  2. fericirea nu dureaza mult.ea vine si pleaca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde ce intelege fiecare prin fericire... insa merg si pe ideea ca fericirea o gasim la tot pasul, in lucrurile marute, asta daca stim unde sa privim. Si... persoane perfide vor exista mereu, asta e lumea in care traim...
    Si eu am avut idei utopice la care am renuntat incet si sigur... Nimic nu se va schimba. (hmm..suna cam pesimist:-s)

    RăspundețiȘtergere