sâmbătă

Noi suntem R-E-S-P-O-N-S-A-B-I-L-I cu majuscule!

Este atat de greu sa faci fata unor provocari.Noi am fost luati prin surprindere de noile provocari ,mai exact dezastre generate de schimbarile climatice , si poluare.Right!?Surprinderea este cu atat mai...surprinzatoare,cu cat oamenii(adica noi) suntem cauza acestor efecte.Campuri pline de pungi de plastic,"rauri" cu pet-uri,gunoaie aruncate aiurea intre blocuri sau prin santurile de pe marginea soselelor,hartii aruncate fara rost,gaze de esapament...sunt niste lucruri devenite comune in peisajul prezentului.Ar fi frumos sa ne putem prelungi viata,insa in ce mediu vom trai?
Ce bine ar fi daca am putea sa dam timpul inapoi.Sa ajungem in trecut.Sa (re)vedem zapezile de altadata,sa avem padurile de altadata,sa admiram animalele pe care astazi le mai putem vedea doar in fotografii.AR fi bine sa reparam ignorantele noastre,ale oamenilor,sa protejam natura de noi,pentru a putea visa la viitor.


Am dreptate!?

14 comentarii:

 1. Ai mare dreptate ...ar trebui sa facem ceva,dar degeaba! doar o parte dintre noi ne intereseaza de viitorul tarii ,pe ceilanti nu-i doare .:)

  RăspundețiȘtergere
 2. participa si tu la campania Vrem o Romanie fara Fite la adresa asta http://justbelieveyuppy.blogspot.com/2011/12/campania-vrem-o-romanie-fara-fite.html acolo iti va arata ce sa faci!astept raspuns

  RăspundețiȘtergere
 3. ti-am raspuns intr-un com la mn pe blog :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai dreptate.Din pacate se vorbeste mult despre poluare,si se iau masurti putine.

  RăspundețiȘtergere
 5. ====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
  -

  -Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
  RobertN - http://acrilice-pointpen.blogspot.com/

  -Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
  http://lavii-osperanta.blogspot.com/


  Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
  http://gabyzmb.blogspot.com

  2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
  Raisa
  www.newcomiclife.blogspot.com

  Fie ca anul 2012 ca va aduca numai fericire, implinirea dorintelor, sanatate si familia aproape, alaturi de cele mai dragi persoane. La multi ani!!!
  Gabriela
  http://angelfrommyheart.blogspot.com/
  Fie ca anul 2012 sa fie de 12 ori mai frumos si de 12 ori mai multe bucurii de 12 ori mai multi vizitatori si mai multi membri pe blog, de 12 ori mai bogat si de 12 ori mai mult cum vreti voi La multi Ani!!!
  APY
  http://apyblog.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 6. Într-adevăr, ne facem singuri rău! Ar trebui să luăm măsuri, dar la câtă nepăsare vezi în jur...

  RăspundețiȘtergere
 7. E greu sa faci fata provocarilor de unul singur, nimeni nu a spus ca este usor...

  RăspundețiȘtergere
 8. Exista si acum zapezi si paduri.Si vor exista mereu. Ce ne lispeste este starea de atunci... Asta e mai greu de (re)gasit.

  RăspundețiȘtergere
 9. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Tu esti pe drumul cel bun. Sa cultivam bunul-simt si respectul, astfel, peste o vreme, cand mentalitatile se vor coace, vom avea parte de roade bogate. Succes!

  RăspundețiȘtergere