sâmbătă

Noi suntem R-E-S-P-O-N-S-A-B-I-L-I cu majuscule!

Este atat de greu sa faci fata unor provocari.Noi am fost luati prin surprindere de noile provocari ,mai exact dezastre generate de schimbarile climatice , si poluare.Right!?Surprinderea este cu atat mai...surprinzatoare,cu cat oamenii(adica noi) suntem cauza acestor efecte.Campuri pline de pungi de plastic,"rauri" cu pet-uri,gunoaie aruncate aiurea intre blocuri sau prin santurile de pe marginea soselelor,hartii aruncate fara rost,gaze de esapament...sunt niste lucruri devenite comune in peisajul prezentului.Ar fi frumos sa ne putem prelungi viata,insa in ce mediu vom trai?
Ce bine ar fi daca am putea sa dam timpul inapoi.Sa ajungem in trecut.Sa (re)vedem zapezile de altadata,sa avem padurile de altadata,sa admiram animalele pe care astazi le mai putem vedea doar in fotografii.AR fi bine sa reparam ignorantele noastre,ale oamenilor,sa protejam natura de noi,pentru a putea visa la viitor.


Am dreptate!?

13 comentarii:

  1. Ai mare dreptate ...ar trebui sa facem ceva,dar degeaba! doar o parte dintre noi ne intereseaza de viitorul tarii ,pe ceilanti nu-i doare .:)

    RăspundețiȘtergere
  2. participa si tu la campania Vrem o Romanie fara Fite la adresa asta http://justbelieveyuppy.blogspot.com/2011/12/campania-vrem-o-romanie-fara-fite.html acolo iti va arata ce sa faci!astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-am raspuns intr-un com la mn pe blog :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate.Din pacate se vorbeste mult despre poluare,si se iau masurti putine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Într-adevăr, ne facem singuri rău! Ar trebui să luăm măsuri, dar la câtă nepăsare vezi în jur...

    RăspundețiȘtergere
  6. E greu sa faci fata provocarilor de unul singur, nimeni nu a spus ca este usor...

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista si acum zapezi si paduri.Si vor exista mereu. Ce ne lispeste este starea de atunci... Asta e mai greu de (re)gasit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Tu esti pe drumul cel bun. Sa cultivam bunul-simt si respectul, astfel, peste o vreme, cand mentalitatile se vor coace, vom avea parte de roade bogate. Succes!

    RăspundețiȘtergere